dilluns, 14 de gener del 2008

Acta de la reunió 2.0


Assistència: Maribel Benito, Jordi Guim, Miguel Delgado, María José Brito, Luís Domingo Baez, Paqui García, Damián Alcaraz.

Durant tota la sessió vam fer servir la pissarra E-Beam per jugar, fer proves i aprendre, ja que la tindrem instal•lada a l'escola ben aviat.

• Jordi Guim ens posa al dia de les Wikis i ens explica com poden ajudar a un alumne a fer servir les intel•ligències múltiples. Explica l'experiència de ACCI que han fet blogs i wikis. Un grup amb dificultats de relació han estat capaços de desenvolupar feines de manera virtual.

• Maribel mostra la wiki de 3A, on programa activitats i tots els alumnes, que són d'alta, van realitzant les tasques demanades. Destaquem les possibilitats d'interacció i participació.

• Reflexionem tots la compatibilitat de totes les eines amb el sistema d'avaluació clàssic. Cal innovar també en l'avaluació??

• Jordi comenta que és bo penjar a Youtube vídeos de les classes o grups per fer bona propaganda de l'escola. Comentem els problemes de drets d'imatges. És força complicat la part legal. És un problema generalitzat en tots els grups. Preferible si són els mateixos alumnes els que pengen les fotos, comprovar que tothom està d'acord en que la seva foto o vídeo sigui publicada a internet.

• Comprovem com podem fer servir els soft de "Smart" amb la E-beam, veiem que funciona perfectament. El soft de les Les pissarres E-bean estaran instal•lades en diferents aules canó.

. Repassem l'oferta de tallers per la propera sessió de formació i recordem que tots hauríem de fer una avaluació de la sessió.

. Pel següent trimestre oferirem un taller de windows movie-maker (X.Camarasa, Paqui i preguntarem a Tixé) i un parell de pissarra e-beam. Surt la necessitat de crear una comissió d'investigació d' e-beam per poder aprendre a fer-la servir i preparar els tallers de trimestre vinent. S'ofereixen voluntaris per formar part d'aquest equip: Maribel, Miguel Delgado, Damián Alcaraz i María José. Aquest grup buscarà una hora apart per reunir-se.

. Revisem les avantatges i utilitats de Del.icio.us i slideShare. Miguel D. ens ensenya el magnífic blog que han creat amb els seus alumnes de RAT.

. Un altra sessió on ens ho hem passat molt bé: M.José, com sempre portàtil a la mà prenia nota diligentment de tot el que es deia, intentava animar a algun que renegava de què no tenia temps per estar al dia i participava en tot (realment increïble la seva capacitat de treball) . La resta del grup únicament participàvem i mentre anàvem fent probes (=jugant) amb la e-beam.